Jukurit jatkaa taistelua – Kärpät taipui

26.03.2024 22:35

Liiga

Jukurit oli pahassa sillassa Kärppiä vastaan jääkiekon Liigan puolivälierissä. Tiistain tähti oli Patrik Puistola kolmella maalillaan ja tärkeällä voitolla taistelu pudotuspeleissä jatkuu. Jukurit otti ensimmäisen voittonsa ottelusarjassa Kärppiä vastaan lukemin 5–2 (1–1,2–1,2–0).

Matsi Mikkelissä alkoi heti räväkästi. Ennen kuin viisi minuuttia oli pelattu, tilanne oli 1–1. Ensin osui Jukurien Ondrej Kovarcik 1–0 ajassa 1.22. Himpun ennen viittä minuuttia Kärppien Joonas Kemppainen tasoitti matsin 1–1:een ylivoimalla.

Toisen erän alkupuolella Patrik Puistola vei Jukurit 2–1-johtoon ja Jesper Piitulainen siirsi joukkueen jo 3–1-johtoon erän puolivälin tuntumassa. Erää oli kulunut reilu vartti, kun Kärppien vahva ylivoima puhui. Oululaisten 2–3-yv-kavennuksesta vastasi Teemu Turunen.

Jukurien voittoisan koti-illan täydensi Puistolan päätöserän osumat. Hän laittoi kiekon ensin tyhjiin toiseksi viimeisellä peliminuutilla ja onnistui sitten ylivoimalla noin puoliminuuttia ennen päätöspilliä. Sarja on kuitenkin Kärpille 3–1.