TILANNEHUONE

JYPin Turkulainen äänestettiin Liigan parhaaksi

12.03.2024 13:55

Liiga

Pelaajayhdistys tiedottaa, että jääkiekon Liigan pelaajat ovat äänestäneet kauden 2023-24 parhaaksi pelaajaksi ylivoimaisella äänisaaliilla JYPin hyökkääjä Jerry Turkulaisen, 25.

Turkulainen johtaa Liigan pistepörssiä ennen tiistain päätöskierrosta teholuvuillaan 21+40. Viimeisessä ottelussa JYP kohtaa Lukon kotihallissaan.

Äänestyksessä Turkulainen sai yhteensä 404 ääntä. Toiseksi tullut Tapparan hyökkääjä Anton Levtchi keräsi 241 ääntä ja kolmanneksi äänestyksessä nousi Ilveksen hyökkääjä Eemeli Suomi 201 äänellä.

”Se merkitsee minulle todella paljon, että tämä on pelaajien äänestämä palkinto”, Turkulainen huomautti yhdistyksen haastattelussa.

”Oma kausi on ollut suhteellisen tasainen. Pystyin pelaamaan kaikki pelit ilman isompia vaivoja ja tekeminen kentällisen kanssa tuntui hyvältä.”

”Jos vertaa edellisiin kausiin, niin pystyin parantamaan maalintekoa. Tavoite on kehittyä siinä ja muilla osa-alueilla edelleen paremmaksi.”

Liigan parhaaksi erotuomariksi pelaajat äänestivät seitsemättä kertaa peräkkäin Antti Bomanin. Hän voitti Kultainen pilli -palkinnon ensimmäistä kertaa 2018.