TILANNEHUONE

JYPin uusi päävalmentaja tulee Ruotsista

18.04.2024 15:40

Liiga

Jääkiekon Liigan JYP on nimittänyt uudeksi päävalmentajakseen Johan Pennerbornin, 52. Ruotsalaisvalmentajan sopimus on kaksivuotinen.

Hän on valmentanut kaksi edellistä kautta Itävaltalaista Graz 99ersia, sekä sitä ennen kausina 2017-2022 Ruotsin liigan Färjestadia. Pennerborn on JYPin seurahistorian ensimmäinen ulkomaalainen valmentaja.

”Johanista uskomme saavamme erinomaisen päävalmentajan, joka pystyy luomaan liigajoukkueemme ja valmennustiimimme arkeen kokonaisvaltaista sekä nykyaikaista johtamis-, valmennus- ja urheilutoimintaa. Olemme erittäin tyytyväisiä, että pääsimme pitkän rekrytointiprosessin jälkeen sopimukseen Johanin kanssa ja odotamme malttamattomina yhteistyömme aloittamista ja valmistautumistamme kohti seuraavaa pelikautta”, toimitusjohtaja Risto Korpela kommentoi.

Pennerborn aloitta uudessa tehtävässään heti .JYPin liigajoukkueen valmennustiimissä ovat mukana kaudella 2024-2025 myös valmentajat Mikko Heiskanen ja Juha-Pekka Haataja sekä maalivahtivalmentaja Janne Pekkarinen.