Kaapo Kakkolla hieno kahden maalin ilta

16.12.2021 07:00

Kaapo Kakko osui kahdesti Arizonassa.@AOP

NY Rangersin Kaapo Kakko osui kahdesti ottelussa Arizona Coyotesia vastaan keskiviikkona. Joukkueen ykkösketjun laidalla hyökännyt  Kakko teki ensin joukkueensa 1-1-tasoituksen ottelun toisessa erässä Mika Zibanejadin ja Chris Kreiderin syötöistä, ja iski uudelleen kolmannessa erässä tekemällä ottelun  3-2-voittomaalin nyt Ryan Stromen ja Chris Kreiderin syötöistä. Rangers voitti ottelun lukemin 3-2(0-1,1-0,2-1). Kakon tehotilasto näytää nyt 3+5=8. Keith Kinkaid teki Rangersin maalilla 29 torjuntaa. Tappio on Arizonalle jo kuudes peräkkäinen.

Chicago Blackhawks voitti Washington Capitalsin jatkoajalla osumin 5-4 (0-0,3-2,1-2,1-0). Washingtonin Alex Ovetchkin osui ottelun toisen erän alussa ylivoimalla. Osumansa ansiosta hän jakaa nyt yv-maalien ennätystä Dave Andreychuckin kanssa 274:llä maalilla. Chicago lopulta vei ottelun kuitenkin nimiinsä käyttämällä juuri ylivoimamahdollisuutensa kolme kertaa ottelussa ja Caleb Jonesin osuessa jatkoajalla.