TILANNEHUONE

Kaarlehto palaa Jukurien maalille

15.09.2022 18:45

Kaarlehto palaa Jukurien maalille

Karolus Kaarlehto vahtii pian taas Jukurien maalilla.©AOP

Liiga

Jääkiekon Liigan Jukurit on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen maalivahti Karolus Kaarlehdon, 25, kanssa. Jukurit joutui maalivahtikaupoille, kun Markus Ruusu loukkaantui viime viikon perjantaina CHL-ottelussa Luleå Hockeyta vastaan. Maalivahdin alaraajavamman parantelu vie arvioiden mukaan kahdesta kolmeen kuukautta.

Kaarlehto aloitti kautensa Ranskassa Angletissa. Hän ehti pelata siellä vain kaksi ottelua. Kaarlehto on tuttu Jukuri-yleisölle. Hän torjui joukkueen maalilla myös viime kaudella. Hän pelasi neljä runkosarjan ottelua torjuntaprosentilla 90,8. Kahdessa pudotupeliottelussa prossa oli hulppea 96,6. Hän kävi viime kaudella torjumassa myös Slovakian liigan Dukla Michalovcen maalilla 15 ottelua. Niissä torjuntaprosentti jäi 88,9:an.

”Kaarlehto oli helppo valinta viime kauden näyttöjen perusteella: Pelaaja tuntee organisaation toimintatavat kuten myös valmennus pelaajan. Kaarlehto jätti hyvän vaikutelman itsestään viime kaudella, ja hän haluaa jatkaa siitä mihin keväällä jäi”, Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen kertoo seuran haastattelussa.

Liigaa: Jukurit – HPK perjantaina 16.9. kello 18.30.