TILANNEHUONE

Kaikki ei ole ihan hyvin Vancouverissa

26.11.2021 18:56

Kaikki ei ole ihan hyvin Vancouverissa

Pittsburgh voitti Vancouverin keskiviikkona 4-1. @AOP

NHL

Vancouver Canucks on voittanut tällä kaudella vain kuusi ottelua. Nytkin se on tappioputkessa ja kilpailee sinnikkäästi Seattlen kanssa Pacific-divisioonan häntäpaikasta. Kauden startti on historian heikoimpien joukossa. Se ei käy kiekkohullussa Kanadassa. Lehdistö maan länsirannikolla on jo alkanut pohtia, onko vika vaihtopenkin takana vai peräti johto-osastolla.

Kun Vancouverista tällä hetkellä puhutaan, ei puhuta enää pelistä. Tämä vaikuttaa myös pelaajiin. Kun huhut ja höpinät löytävät pukuhuoneen, muuttuu vire. Näin taitaa olla Canucksissa käymässä.

NHL-meiningin tapaan seuraava viikko tulee olemaan näytön paikka tälle joukkueelle. Valmentaja Travis Green ja GM Jim Benning ovat ensimmäisenä vastuussa. Jossain kohtaa syynätään varmasti myös rosteria.

Canucks on viiden ottelun vieraspelireissulla. Ensimmäinen koitos oli keskiviikkona Pittsburgissa ja päättyi isännille peräti 4-1. Nyt vastassa on Columbus Blue Jackets, joka on neljäntenä kivikovassa Metropolitan-divisioonassa. Vancouver on kolmessa viime ottelussaan tehnyt neljä maalia. Columbus puolestaan 12. Ei hyvältä näytä.