Kakko ja Heiskanen onnistuivat Manhattanilla

21.02.2024 06:44

Kaapo Kakko nousi jälleen maalintekijäksi, kun NY Rangers voitti Dallas Starsin Manhattanilla maalein 3–1 (1–0,1–1,1–0).

Kakko teki maalinsa toisen erän puolivälin tuntumassa ja se vei Rangesin 2–0-johtoon. Osumaa syöttivä Erik Gustafsson ja K’Andre Miller. Kakko pelaa tehokasta helmikuuta. Teholuvut  näyttävät viidessä viimeisessä ottelussa 2+3. Koko kaudella pinnoja on 7+4.

Tuore isä Miro Heiskanen oli jälleen Dallasin kokoonpanossa mukana ja hän oli Dallasin ainoa osuja. Heiskanen teki uransa 400:ssa NHL-ottelussa 1–2-ylivoimamaalin Jamie Bennin ja Joe Pavelskin syötöistä alle minuutti Kakon maalin jälkeen. Maali oli Heiskasen seitsemäs osuma tällä kaudella.

Igor Shestrjorkin oli lähes seinänä Rangersin maalilla. Hän torjui hulppeat 41 kiekkoa. Scott Wedgewood torjui 23 kiekkoa.

Dallasin vierasturnee ei suju voitokkaasti. Joukkue hävisi edellisen ottelunsa Bruinsille maanantaina. Tappioputki on nyt kolmen matsin pituinen. Rangers porskuttaa jo kahdeksan voiton putkessa.