Kakko ja Määttä onnistuivat syötöissään

17.10.2023 07:56

NY Rangers avasi vihdoin kautensa kotihallissaan Madisonilla maanantaina ottelussa Arizona Coyotesia vastaan. Kotiyleisö oli tyytyväinen. Rangers voitti maalein 2–1 (1–0,0–1,1–0).

Kaapo Kakko avasi ottelussa kauden pistetilinsä kakkossyöttämällä Chris Kreiderin 1–0-maalin ensimmäisessä erässä. Kakko pelasi ottelussa lähes 16 minuuttia. Rangersin illan tähti oli kuitenkin jälleen maalivahti Igor Shestjorkin, joka torjui 26 kiekkoa. Niiden joukossa yksi rankkari.

Detroit Red Wingsin Olli Määttä sai myös peliaikaa ottelussa Columbus Blue Jacketsia vastaan ja hän auttoi Shayne Gostisbeherea joukkueensa 1–0-osumassa ensimmäisessä erässä. Määttä pelasi ottelussa nyt yhteensä 16.34 minuuttia. Detroit voitti vierasottelunsa maalein 4–0 (1–0,3–0,0–0). Ottelu oli maalivahti James Reimerin ensimmäinen Detroitin maalilla ja hän torjui siinä uransa 29:nnen nollapelin.

Gostisbeheren ensimmäinen maali Detroitin nutussa. Avustamassa Määttä ja Veleno…