Kakko ja Tolvanen maalinteossa – Barkov iski rankuilla

27.01.2024 08:09

New York Rangersin Kaapo Kakko onnistui maalinteossa Vegas Golden Knightsia vastaan perjantaina. Kakon maali tuli kolmannen erän lopulla ja se kavensi ottelun 2–4:ään. Osumaa syöttivät Jacob Trouba ja Blake Wheeler. Maali on Kakon kauden neljäs. Vegas kuitenkin voitti Manhattanilla maalein 2–5. Vegasin maalivahti Adin Hill teki 36 torjuntaa.

Eeli Tolvanen viimeisteli näyttävän maalin Seattle Krakenille ottelussa St. Louis Bluesia vastaan. Tolvasen maali vei Krakenin jo 3–1-johtoon ottelussa. Sen jälkeen Blues teki kuitenkin kolme maalia ja voitti vieraissa jatkoajalla 4–3 (1–0,1–2,1–0,1–0). Bluesin lopun rynnistyksessä Pavel Buchnevich osui kahdesti.

Florida Panthers voitti Pittsburgh Penguinsin voittolaukauskilpailussa vieraissa luvuin 3–2 (1–1,1–0,0–1,1–0). Aleksander Barkov onnistui rankussaan ja viimeisen niitin teki tietysti Sam Reinhart. Pensille onnistui laukauksessaan Jake Guentzel. Barkov koki ottelussa myös kovia Kris Letangin kovassa käsittelyssä. Florida on nyt voittanut kolme matsia peräkkäin.

Colorado Avalanche teki selvää Los Angeles Kingistä kotiareenallaan maalein 5–1 (3–0,1–1,1–0). Avalanche vei ottelun tehokkaan ensimmäisen erän ansiosta. Mikko Rantanen ei jäänyt pisteittä. Hän kakkossyötti Nathan MacKinnonin kauden 31. maalia ottelun ensimmäisen erän lopulla. Maali vei joukkueen 3–0-johtoasemaan. Lisäksi Logan O’Connor teki Avsin kaksi ensimmäistä maalia, Josh Manson onnistui toisessa erässä ja Cale Makar viimeisteli loppulukemat ylivoimalla päätöserän alussa.