Kakko maalinteossa – Puljujärvelle pieni onnistuminen

02.04.2024 07:03

NY Rangersin Kaapo Kakko teki kauden 12. maalinsa ottelussa Pittsburgh Penguinsia vastaan. Pittsburgh kuitenkin voitti Manhattanilla maalein 5–2. Kakon maali tuli kolmannen erän puolivälissä ja se kavensi tilanteen 1–3:een. Osumaa syöttivät Adam Fox ja Artemi Panarin. Rangersin toisen teki Jack Roslovic.

Pittsburghin Jesse Puljujärvi sai pari sekuntia vaille viisi minuuttia peliaikaa, mutta onnistui kuitenkin syöttämään Emil Bemströmin 3–0-maalin toisen erän alussa. Syöttöpinna oli Puljujärven kauden ensimmäinen.

Pittsburghin tehomiehet olivat Sidney Crosby ja Bryan Rust, jotka tekivät kaksi maalia mieheen. Molemmat tekivät toisen maalinsa tyhjiin. Crosby varmisti, että on jokaisena 19 NHL-kautenaan pelannut vähintään piste per peli tahtiin.

Voitollaan Pens katkaisi Rangersin viiden ottelun voittoputken ja päätti myös oman neljän ottelun luisunsa.

Toronto Maple Leafs voitti kotonaan Florida Panthersin maalein 6–4. Auston Matthews väänsi kauden maalisaldonsa jo 62:een tekemällä ottelussa kaksi osumaa ja lisäksi hän syötti yhden. Voitosta huolimatta Toronto ei vielä varmistanut pudotuspelipaikkaansa. Siihen vaikutti illan muut tulokset.

Colorado Avalanche puolestaan floppasi Columbuksen vieraana. Blue Jackets rallatteli saavuttamattomiin toisen erän kolmella maalillaan. Avalanche onnistui koko ottelussa vain kerran ja Metropolitan divisioonan jumbona oleva Columbus voitti ottelun maalein 4–1.

Alexander Nylander onnistui joukkueelle kahdesti, muut kotijoukkueen maalit tekivät Kirill Marchenko ja Cole Sillinger. Avalanchen ainoan teki sunnuntaina AHL:stä ylös nostettu Chris Wagner, jolle maali oli samalla kauden ensimmäinen NHL:ssä. Wagnerin maalia oli syöttämässä Artturi Lehkonen. Justus Annunen torjui Coloradon maalilla 21 kertaa.

Pittsburghin Pulju ja Bemström onnistuivat….