Kakko teki hienon maalin – Hintzkin onnistui

17.01.2024 07:54

NY Rangersin suomalaishyökkääjä Kaapo Kakko teki kauden kolmannen maalinsa ottelussa Seattle Krakenia vastaan. Rangers voitti vieraansa Madisonilla maalein 5–2.

Kakko pelasi ykkösketjussa Chris Kreiderin ja Mika Zibanejadin kanssa ja hänen maalinsa tuli Zibanejadin syötöstä. Kakko on ollut pitkään loukkaantuneena ja tiistai-illan ottelu oli vasta toinen, jossa hän oli taas mukana. Blake Wheeler teki ottelussa kaksi osumaa. Rangers on voittanut kaksi viimeistä otteluaan.

Roope Hintz teki tehot 1+1 Dallas Starsin voittaessa LA Kingsin kotonaan peräti 5–1. Hintz aloitti ottelun maalinteon ensimmäisen erän puolivälissä. Maaleja hyökkääjälle on kertynyt kaudella nyt 18.

Hintz syötti Wyatt Johnstonin 3–1-johtomaalin kolmannen erän alkupuolella. Dallas on nyt kahden voiton putkessa.