Kakko, Tolvanen, Lehkonen ja Heiskanen maalinteossa

16.02.2024 05:25

Kaapo Kakko teki kauden kuudennen maalinsa New York Rangersin voittaessa Montreal Canadiensin Manhattanilla maalein 7–4. Kakko iski Rangersin ottelun viimeisen maalin päätöserän puolivälissä.

Seattle Krakenin Eeli Tolvanen onnistui puolestaan vierasottelussa Boston Bruinsia vastaan. Tolvasen kauden 14:s maali tuli toisen erän loppupuolella Matty Beniersin syötöstä. Kraken voitti ottelun 4–1. Joey Daccord teki Krakenin maalilla 35 torjuntaa.

Artturi Lehkonen onnistui jälleen maalinteossa. Nyt vastassa oli Tampa Bay Lightning. Lehkonen teki kauden kuudennen osumansa kolmannen erän alussa ylivoiman viimeisellä sekunnilla. Sitä ennen Lehkonen kakkossyötti toisessa erässä Bowen Byramin 2–2-tasoituksen. Myös Mikko Rantanen syötti Byramin maalia, mutta ensimmäisessä erässä. Syöttöpinna oli Rantasen 41:s. Tampa voitti kuitenkin ottelun kotonaan maalein 6–3. Joukkue teki neljä maalia päätöserässä. Coloradon maalilla Justus Annunen torjui 33 kiekkoa.

Dallas Stars murskasi Nashville Predatorsin vieraissa maalein 9–2 (4–0, 3–2,2–0). Dallas teki seitsemän maaleistaan kahdessa ensimmäisessä erässä. Suomalaistehoista vastasi tällä kertaa Miro Heiskanen toisen erän alussa. Maali vei Dallasin 5–0-johtoon. Juuse Saros vaihdettiin Kevin Lankiseen Predators-maalilla neljän maalin jälkeen, mutta Lankinen ei ollut sen paremmassa vireessä. Dallasin maalille vaihdettiin kolmanteen erään Jake Oettingerin tilalle Jake Wedgewood, jotta ykkösveska saisi vähän lisää lepoa.