Kakolta hieno esityö – Rangesille voitto jatkoilla

10.02.2024 07:15

NY Rangersin Kaapo Kakko keräsi kauden toisen syöttöpisteensä auttamalla siististi Jonny Brodzinskia maalinteossa toisen erän 3–1-maalissa Chicago Blackhawksia vastaan. Rangers otti otteluun vahvan alun ja teki kaksi maalia ensimmäisessä erässä. Chicago kiri kolmannessa erässä ja ottelu venyi atkoajalle. Sen ratkaisi Rangersille jälleen Mika Zibanejadin onnistuminen. Rangers voitti Windy Cityssä maalein 4–3 (2–1,1–0,0–2,1–0). Voitto on Rangersille neljäs peräkkäinen. Hawksin kurimus on kuuden ottelun pituinen.

Minnesota Wildin maalivahti Marc-Andre Fleury palasi maalille viiden ottelun loukkaantumistauon jälkeen ja teki 32 torjuntaa entistä joukkuettaan Pittsburghia vastaan. Ottelussa juhlistestettiin Fleuryn, 39, uran yli tuhatta NHL-ottelua. Wild hiipi kotihallissaan lopulta myös voittoon lukemin 3–2. Pittsburghin Jesse Puljujärvelle kertyi peliminuutteja reilut 11, mutta tehoja ei tullut. Pensin maalit värkkäsi Reilly Smith ja Sidney Crosby ylivoimalla. Wildille osuivat Matt Boldy, Jonas Brodin ja Kirill Kaprizov.