Kakon vire jatkuu – kaksi huikeaa syöttöä

02.12.2021 07:10

Kaapo Kakon Rangers on neljän ottelun voittoputkessa. @AOP

Kaapo Kakko jatkoi hyvässä vireessa New York Rangersin voittaessa Philadelphia Flyersin maalein 4-1 (2-0,1-1,2-0). Kakko keräsi kaksi syöttöpistettä. Kakko oli syöttämässä Jacob Trouban tekemää ottelun avausmaalia ja toisen erän Chris Kreidein tekemää 3-0 osumaa. Philadelphia kärsi jo seitsemännen peräkkäisen tappion. Rangers puolestaan on neljän ottelun voittoputkessa.

Detroit Red Wings voitti Seattle Krakenin 4-3 voittolaukauksilla. Krakenin Joonas Donskoi syötti joukkueensa 2-1-maalin ottelun toisessa erässä. Lisäksi Donskoi onnistui voittolaukausvedossaan. Se avasi suomalaisen tämän kauden maalitilin.

Jesse Puljujärvi sai syöttöpisteen tilastoonsa, kun Edmonton Oilers voitti Pittsburghin 5-2 (2-1,0-1,3-0). Puljujärvi syötti Connor McDavidin 5-2-osuman ottelun kolmannessa erässä. Mikko Koskinen oli Oilersin maalilla kovassa tulituksessa. Flyers laukoi niissä tuplat enemmän kuin vastustaja toisessa päässä. Koskinen teki ottelussa lopulta 32 torjuntaa.

Colorado Avalanche pelasi Torontossa Maple Leafsia vastaan historiansa 1000:n runkosarjan vierasottelunsa. Se ei mennyt hyvin. Leafs korjasi pistepotin peräti 8-3. Leafsin Auston Matthews teki ottelussa hattutempun. Coloradon Mikko Rantaselle ei merkitty tehopisteitä.