TILANNEHUONE

Kaksi kokenutta puolustajaa KooKoon paitaan

02.08.2022 14:31

Kaksi kokenutta puolustajaa KooKoon paitaan

Stefan Wargilta odotetaan KooKoossa johtajuutta.©AOP

Liiga

Jääkiekon Liigan KooKoo on hankkinut joukkueeseensa kaksi kokenutta puolustajaa. KooKoon pakisto tarvitsee vahvistusta, koska Eero Teräväinen toipuu viime kauden välierässä saamastaan vammasta ainakin lokakuulle ja Saku Vesterinen jatkaa kätensä kuntoutusta vielä toistaiseksi.

Ruotsalainen Stefan Warg, 32, pelaa joukkueessa vuoden mittaisella sopimuksella. Hän pelasi viime kaudella SHL:n Djurgårdens IF:ssä 37 ottelua tehoilla 0+3 ja Örebro HK:ssa 14 ottelua tehoilla 0+1. Hän on pelannut urallaan myös Malmössä ja Skellefteåssa, jossa hän oli voittamassa mestaruutta keväällä 2014.

Viime kaudella Itävallan Dornbirnerissä 46 ottelua tehoilla 1+4 pelannut Ari Gröndahl, 32, pukee KooKoon paitaan kolmen kuukauden sopimuksella. Sopimus sisältää option loppukaudesta. Gröndahl on pelannut urallaan yhteensä yhdeksän kautta Vaasan Sportissa. Hän on pelannut Liigaa aiemmin myös KalPassa ja SHL:ää Örebrossa lyhyen stintin.

”Olemme hakeneet pitkään puolustukseemme pelaajaa, joka toisi mukanaan kokemuksen lisäksi kovuutta ja johtajuutta joukkueeseen. Stefan täyttää kaikki nämä kriteerit ja oikea käsi alhaalla pelaavana hänellä on vielä lisäbonusta pelaamiseemme”, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen sanoo seurahaastattelussa.

”Gröndahl tulee mukaan aluksi kolmen kuukauden jaksoksi, minkä jälkeen arvioimme tilanteen loppukauden osalta”, Kultanen valottaa.