TILANNEHUONE

Kanadalaispakki Heshka Vaasasta Lukkoon

12.02.2023 17:37

Kanadalaispakki Heshka Vaasasta Lukkoon

Shaun Heshka jatkaa kauttaan Lukossa.©AOP

Liiga

Jääkiekon Liigan Lukko on hankkinut Vaasan Portin tyhjennysmyynnistä loppukauden kestävällä sopimuksella kanadalaispuolustaja Shaun Heshkan, 37.

Heshka on ollut Sportin viidenneksi paras pistemies tällä kaudella tehoillaan 3+16. Hän pelaa jo kahdeksatta kauttaan Suomessa.

”Saimme kyllä nyt sellaisen miehen, mitä oltiinkin etsitty: ison kokoinen rightin puolustaja, joka pystyy pelaamaan roolia kuin roolia. Heshka on osoittanut, että pystyy pelaamaan hyvää peliä viidellä viittä vastaan ja yhtälailla myös ali- ja ylivoimaa. Erittäin monipuolinen, erittäin kokenut pelaaja, joka on nähnyt, kokenut ja voittanut paljon. Hän tuntee suomalaisen kiekkoilun läpikotaisin ja kaikki nämä ovat isoja etuja”, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt totesi seurahaastattelussa.

”Joukkueemme keski-ikä on aika nuori, joten tällainen kaveri tällaisella kokemuksella tuo oman rauhoittavan vaikutuksensa ja esimerkkinsä kevään playoffs-peleihin. Nyt saamme puolustuksemme riittävän leveäksi ja voimme lähteä luottavaisin mielin kevääseen.”