Kapanen onnistui Crosbyn syötöstä, Tolvanen iski jälleen

11.12.2021 07:03

Kasperi Kapanen teki maalin ottelussa Washingtonia vastaan

Pittsburgh Penguins kävi ryöstömatkalla Washingtonissa vieden ottelun maalein 4-2 (1-0,2-0,1-2). Kasperi Kapanen teki Pittsburgin kolmannen osuman toisessa erässä. Sen syötti Sidney Crosby ja Evan Rodriques. Kapanen pelasi ykkösketjussa Jake Guentzelin tilalla. Kapanen valittiin myös ottelun tähdistöön. Kapasen tehot tällä kaudella ovat 6+9. Crosby syötti ottelussa myös Jeff Carterin 4-2 -maalin. Crosby on kerännyt pinnoja seitsemässä viimeisessä ottelussa. Penguins on voittanut kolme viimeistä otteluaan.

Juuse Saros teki 29 torjuntaa ja Eeli Tolvanen taiteili hienon ylivoimaosuman, kun Nashville Predators voitti New Jersey Devilsin vieraissa 3-2(0-0, 2-1, 1-1) Tolvanen onnistui toisen erän lopulla Mikael Granlundin ja Roman Josin syötöstä. Tolvanen valittiin myös ottelun tähdistöön. Granlund istui myös jäähyaitiossa pudotettuaan hanskat Nico Hischierin kanssa. Saros palasi joukkueensa maalille oltuaan sivussa kaksi viimeistä ottelua sairauden vuoksi. Voitollaan Nashville venytti voittoputkeaan neljään.

NY Rangers voitti Buffalo Sabresin vieraissa maalein 2-1 (1-0,1-0,0-1). Suomalaispelaajat eivät päässeet tehopisteille, mutta 29 torjuntaa taiteillut Sabresin Ukko-Pekka Luukkonen valittiin ottelun tähdistöön. Toisen erän lopulla tulokasveskari teki mahtavat torjunnat, kun Rangersin Mika Zibanejad ja Chris Kreider yrittivät peräjälkeen osumaa.

Rangersin voiton takuumiehenä oli kuitenkin maalivahti Alexandar Georgiev 36 torjunnallaan. Pelkästään kolmannessa erässä hän torjui 17 kertaa.

Florida Panthers voitti Arizona Coyotesin perjantaina vieraissa osumin 3-1 (3-1,0-0,0-0)Eetu Luostarinen sai tililleen syöttöpisteen Patrick Hornqvistin 1-0 -maaliin ottelun ensimmäisessä erässä. Kymmenen sekunnin kuluttua ottelu oli tosin jo 2-0, kun Sam Bennett osui heti perään. Arizona on hävinnyt kuusi seitsemästä viimeisestä ottelustaan. Alexander Barkov ei pelannut ottelussa.