Kapanen tehokas Bostonissa – Kähköselle Devils-debyytti

12.03.2024 06:27

Kasperi Kapanen oli tehokas St. Louis Bluesin kohdatessa vieraissa Boston Bruinsin. Blues vei ottelun 5–1-voitolla ja Kapanen teki pisteet 1+2.

Maalinteossa Kapanen onnistui avauserän puolivälissä. Hän laittoi Torey Krugin ja Brandon Saadin tarjoileman kiekon maaliin. Osuma on tosin Kapaselle vasta kauden viides. Pelaajan kokonaistehot ovat kaudella 5+14. Edellisen maalinsa Kapanen viimeisteli vuoden vaihteessa. Suomalaishyökkääjä sai nyt peliaikaa reilut 15 minuuttia.

”Vihdoinkin sain onnenkantamoisen. Peli on pidettävä yksinkertaisena, mutta pelattava kovaa. Kaikki vain klikkasi tänään”, Kapanen analysoi ottelun jälkeen lehdistölle.

Maanantain ottelun toisessa erässä Kapanen auttoi Kevin Hayesia 3–0-osumassa ja saman erän loppupuolella hän puolestaan kakksosyötti ketjukarveri Brandon Saadin 4–0-maalia. Bluesin maalilla Joel Hofer torjui 36 kiekkoa. Voitto Bruinsista katkaisi Bluesin kolmen ottelun tappioputken. Joukkue on läntisen konferenssin yhdeksäntenä.

San Jose Sharksista perjantaina New Jerseyyn siirtynyt Kaapo Kähkönen pelasi ensimmäisen ottelunsa uuden joukkueensa paidassa ottelussa NY Rangersia vastaan Manhattanilla. Kähkösen 23 torjuntaa eivät riittäneet, vaan Rangers voitti kotiottelunsa maalein 3–1.  New Jersey on hävinnyt nyt kaksi peräkanaa ja pudotuspelipaikka on jahdissa kuuden pisteen päässä.

Kapanen vei Bluesin 1–0-johtoon ottelun alussa….