Kapanen, Tolvanen ja Granlund syöttöpisteille

02.04.2024 08:11

Edmonton Oiler hävisi St. Louis Bluesille vieraissa jatkoajalla maalein 2–3 (1–0,0–1,1–1,1–0). Kasperi Kapanen oli syöttämässä Brayden Schennin 2–1-osumaa kolmannen erän toisella minuutilla. Kapaselle syöttöpinna oli kauden 16:s. Ottelun ratkaisi jatkoilla Brandon Saad. Bluesille voitto oli mieleen. Se hävisi edellisen nolosti 4–0 San Joselle. Edmonton jahtaa vielä Vancouveria Pacific divisioonan kärjessä. Eroa on viisi pistettä.

Eeli Tolvanen syötti kaksi maalia Seattle Krakenille ottelussa San Jose Sharksia vastaan. Kraken voitti vieraissa maalein 4–2 (3–1,0–1,1–0).

Tolvanen auttoi ensin yhdessä Oliver Björkstrandin kanssa Matty Beniersiä 1–0-osumassa, kun ottelua oli pelattu vain puoli minuuttia. Avauserän puolivälissä Tolvanen valjasti Björkstrandin maalivauhtiin. Tolvanen on kaudella syöttänyt nyt 25 maalia.

Liigan hännänhuippuna olevan Sharksin suomalaishyökkääjä Mikael Granlund jaksaa vielä painaa. Granlund auttoi Fabian Zetterlundia 1–2-maalissa, joka tuli ylivoimalla avauserässä. Syöttöpinna on Granlundille jo kauden 39:s.

Sharks kuitenkin jatkaa tappioiden tiellä viikonlopun hämmästyttävän 4–0-voiton jälkeen Bluesista.