TILANNEHUONE

Karri Kivelle sittenkin pidempi pesti Poriin

23.12.2021 14:13

Karri Kivelle sittenkin pidempi pesti Poriin

Karri Kivi jatkaa Ässien peräsimessä myös ensi kaudella.@AOP

Liiga

Marraskuun lopulla Liigan Porin Ässien päävalmentajan tehtävän vastaan ottanut Karri Kivi, 51, jatkaa tehtävässä myös ensi kaudella. Aluksi Kiven sopimus Ässien kanssa oli vain kuluvan kiekkokauden loppuun. Hän seurasi tehtävässä potkut saanutta Ari-Pekka Seliniä.

Kuukausi sitten Ässät tiedotti, ettei se halua tehdä pidempää sopimusta kenenkään kanssa, vaan pohtia ja miettiä tarkkaan seuran tilannetta ja tulevaisuutta. Tilanne sopi myös Kivelle. Nyt päätökset on siis tehty. Seura näkee, että jo kuukaudessa Kivi on nostanut joukkueen tasoa ja tuonut ryhmään positiivisuutta.

Ässät tiedotti aatonaattona myös, että porilainen Jere Härkälä,36, liittyy  joukkueen valmennustiimiin kaudelle 2022-23 ja hän ottaa päävalmentajan tehtävät joukkueessa harteilleen 2023-24. Sopimuksessa on myös optio seuraavalle kaudelle. Härkälä on tällä hetkellä Mestiksen Kokkolan Hermeksen päävalmentaja.

Lisäksi Ässät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen maalivahtivalmentaja Jarkko Rosendahlin kanssa. Myös Timo Turusen sopimus jatkuu kauden 2022-23 ja siinä on jatko-optio. Ässien ensi kauden valmennustiimiin kuuluvat siis Kivi, Härkälä, Turunen ja Rosendahl.

Ässät jatkaa tätä kauttaan sunnuntaina 26.12. ottelulla TPS:ää vastaan. Joukkueiden kaksi edellistä kohtaamista on voittanut TPS. Ottelu Porissa pelataan ilman yleisöä koronatilanteen vuoksi.