TILANNEHUONE

Kasperi Kapanen maalinteossa – Sarokselta hieno ele

31.12.2023 07:39

NHL

St Louis Bluesin Kasperi Kapanen onnistui maalinteossa ottelussa entistä joukkuettaan Pittsburgh Penguinsia vastaan. Kapanen iski joukkueensa 2–3-kavennuksen kolmannen erän puolivälissä, mutta Blues hävisi kuitenkin vierasottelussa luvuin 4–2 (1–0,1–1,2–1). Kapanen on kaudella tehoillut luvut 4+8. St. Louis on hävinnyt kaksi viimeistä otteluaan. Pittsburgh on puolestaan voittanut kaksi  viimeistä otteluaan.

Nashville Predatorsin maalivahti Jaroslav Askarov torjui kauden ensimmäisessä starttipelissään 27 kiekkoa ja auttoi joukkueensa 3–2 (2–1,0–1,0–0,1–0) voittoon ja teki hienot torjunnat voittolaukauskilpailussa.

Rankuilla Askarov torjui maanmiestensä Jevengi Kuznesovin ja Alex Ovetshkinin vedot ja se riitti, kun Predatorsin Gustav Nyqvist ja Ryan O’Reilly osuivat. Predatorsin ykkösveska Juuse Saros oli luukkuvahtina, mutta hän poimi Askaroville jäältä muistoksi ensimmäisestä NHL-voitosta voittokiekon. Peliaikaa NHL:ssä tuli 21-vuotiaalle Askaroville nyt kolmatta kertaa. Voitto Capitalsista katkaisi Predsin kolmen tappioputken.

Kapasen byyri….