TILANNEHUONE

Kevin Lankinen aikoo nyt käyttää tilaisuutensa

24.03.2022 08:58

Kevin Lankinen aikoo nyt käyttää tilaisuutensa

Kevin Lankinen torjui joukkueelleen voiton Anaheimissa.@AOP

NHL

Patrick Kanen tehot 1+2 ja Dylan Stromen 1+1 takasivat Chicago Blackhawksille 4-2-voiton Anaheim Ducksista keskiviikkona Kaliforniassa. Blackhawks on voittanut Ducksin tällä kaudella kaikissa kolmessa joukkueiden kohtaamisessa. Tähtiveskari Marc-Andre Fleury treidattiin juuri Minnesotaan ja nyt maalissa torjui Kevin Lankinen. Hän teki ottelussa 27 torjuntaa. Valmennusjohto oli tyytyväinen Lankiseen. Tärkeät torjunnat kuulemma onnistuivat. Lankinen on valmis ottamaan vastuuta.

”Sitä varten olen tehnyt työtä. Meillä oli Fleury aiemmin ja tilanne oli siksi hieman erilainen, mutta nyt on minun aikani loistaa ja aion ottaa siitä kaiken irti”, Lankinen vakuuttaa Sun Timesille.

Voitto oli Lankiselle ensimmäinen sitten helmikuun lopun, jolloin Blackhawks voitti New Jersey Devilsin maalikarkeloissa 8-5. Sen jälkeen Lankinen on torjunut kolmessa ottelussa.

Yhdessä Lankisen kanssa Chicagon maalivahdin virkaa hoitaa Collin Delia. NBC tietää kertoa, että joukkueen seuraavassa ottelussa LA Kingsiä vastaan maalilla on Delia. Lankinen torjuu taas sitä seuraavassa, eli lauantaina ottelussa Vegasia vastaan.

Blackhawks katsoi keskiviikkona myös tulevaisuuteen tekemällä sopimuksen 22-vuotiaan veskarin Jaxson Stauberin kanssa. Sopimus alkaa ensi kaudella. Stauber pelaa nyt Providence Collegen maalilla.