Kevin Lankinen kuritti ex-joukkuettaan

13.04.2024 07:41

Kevin Lankinen torjui 25 kertaa Nashville Predatorsin maalilla ja Filip Forsberg teki hattutempun perjantain ottelussa Chicago Blackhawksia vastaan. Forsbergille kolmen maalin ottelu oli jo kymmenes uralla ja samalla kauden 46 maalia on seuraennätys. Forsbergin tehot ovat nyt 46+46. Predators voitti Chicagossa lopulta maalein 5–1.

Nashville ehti peräti neljän maalin johtoasemaan ennen Hawksin kavennusta toisen erän loppupuolella. Lankinen oli vieläpä syöttämässä joukkueensa neljättä osumaa, jonka iski maaliin Jason Zucker ylivoimalla. Syöttöpinna on Lankisen kauden ensimmäinen. Hänet valittiin myös ottelun tähdistöön.

Chicagon pelaajista kiekon sai ex-Blackhawks-vahti Lankisen selän taakse lopulta vain Philipp Kurashev ylivoimalla ja Connor Bedardin syöttöstä toisessa erässä.

Lankisen varamiehenä oli Juuse Saroksen sijaan AHL:stä nostettu Troy Grosenick. Sarosta halutaan huilituttaa kevään jatkopelejä varten. Nashville kohtaa vielä Columbuksen ja Pittsburghin.