TILANNEHUONE

Kiekko-Espoo saanut joukkueen jo kasaan

08.05.2024 17:44

Liiga

Kiekko-Espoo julkaisi keskiviikkona koko Liiga-joukkueensa. Seura nousee jääkiekon Mestiksestä Liigaan ensi kaudelle ja tiedottaa olevansa uudestisyntynyt. Joukkue on jo aloittanut harjoitukset.

Joukkuetta luotsaa ensi kaudella Espooseen paluun tekevä Jyrki Aho. Luotsattavanaan hänellä on tällä hetkellä 23 sopimuspelaajaa. Heihin kuuluvat paluumuuttajat Tomi Sallinen, Ville Lajunen, Matti Järvinen, Kasper Kotkansalo ja Joni Ikonen. Mukana ovat myös Miro Keskitalo, Arttu Tuomaala ja Janne Hämäläinen.

Joukkueen maalia vahtivat Ruotsin AllSvenskanin BIK Karlskogasta tuleva Marcus Hellgren, 30, ja U18-vuotiaiden MM-kisossakin Leijona-maalilla torjunut Petteri Rimpinen, 18.

Ulkomaalaisvahvistuksia ovat ruotsalaishyökkääjät Joachim Rohdin ja Arvid Degerstedt, sekä tanskalaispuolustaja Anders Koch.

”Olen tyytyväinen tilanteeseen jossa nyt olemme. Joukkue on monipuolinen ja olemme saaneet pelaajia, jolle seura merkitsee paljon ja se on näkynyt heti ensi askelista lähtien”, urheilutoimenjohtaja Kim Hirshovits toteaa tiedotteessa.