TILANNEHUONE

Kisa Valioliigan Chelseasta kiihtyy

22.03.2022 09:59

Kisa Valioliigan Chelseasta kiihtyy

Chelsea tuntuu kiinnostavan ostajia.@AOP

Jalkapallo

Pitkäaikainen Chelsean kannattaja Nick Candy on yhdessä liittolaistensa kanssa maanantaina nostanut tarjoustaan jalkapallon Valioliiigan Chelseasta. Candy näki tämän tarpeelliseksi, kun tarjouksen oli jättänyt myös toinen brittiläinen taho, sijoitusyhtiö Centricus. Candy pystyi korottamaan tarjoustaan, koska sai mukaan vielä yhden uuden kansainvälisen osapuolen. Kisassa tiedetään olevan ainakin neljä hyvin varteenotettavaa tarjousta.

Kaiken paperityön, arviot tarjouksista ja myynnin hoitaa amerikkalainen Reine Group. BBC:n tietojen mukaan myynti saatetaan tehdä jo maaliskuun loppuun mennessä.

Valioliiga on nyt sopivasti tauolla MM-kisakarsintojen vuoksi. Chelsean manageri Thomas Tuchel on tyytyväinen pienestä hengähdystauosta. Hän on peliruuhkan ohella vastannut alvariinsa medioiden kysymyksiin myynnistä, sen etenemisestä ja seuran tilasta. Tuchel kertoi medioille, että aikoo nyt hetken tehdä täysin normaaleja perheasioita. Hoitaa lapsiaan, viedä ja hakea heitä koulusta, ulkoiluttaa koiraa. Ja ottaa hieman happea myyntikysymyksistä.