Kiviranta ja Pärssinen onnistuivat maalinteossa

08.12.2023 07:01

Joel Kiviranta teki kauden toisen osumansa Colorado Avalanchen kohdatessa Winnipeg Jetsin torstaina. Kiviranta onnistui 2–3-kavennuksessa ottelun toisessa erässä. Maalin syötti Nathan MacKinnon. Ottelu ei muuten sujunut Avalanchen malliin. Jets korjasi vierasvoiton maalein 4–2(1–0,2–2,1–0). Viidestä viimeisestä Colorado on voittanut vain yhden.

Myös Nashville Predatorsin Juuso Pärssinen iski maalin. Pärssisen kauden viides osuma tuli ottelussa Tampa Bay Lightningia vastaan kotihallissa. Pärssinen tasoitti ottelun 1–1:een ensimmäisen erän lopulla. Juuse Saros torjui ottelussa 32 kertaa ja Nashville voitti ottelun 5–1. Predators on kolmen ottelun voittoputkessa.

Arizonan suomalaishyökkääjä Matias Maccelli keräsi kauden 14. syöttöpinnansa ottelussa Philadelphia Flyersia vastaan. Hän syötti Lawson Crousen viimeistelemän 1–2-kavennuksen. Flyers voitti ottelun Tempessä maalein 4–1 (2–1,1–0,1–0). Flyersin Rasmus Ristolainen puolusti yli 18 minuuttia, mutta ilman tehopisteitä.