Koko halli nauroi – Haula veti erikoisen rankkarin

25.04.2022 07:48

Erik Haula teki kaksi osumaa Bostonille Montrealissa.@AOP

Boston Bruinsin Erik Haula vietti jälleen kahden maalin iltaa, kun Bruins voitti vieraspelissä Montreal Canadiensin 5-3. Viimeksi Haula teki kaksi maalia Columbusta vastaan kuun alussa.

Haula nauratti jäähallia ensimmäisellä osumallaan joka tuli, kun hän sai vetää rankkarin. Se myönnettiin, kun Mike Hoffman huitoi häntä irtiotossa rankkarin arvoisesti ensimmäisen erän lopulla. Haulalla oli oma tyylinsä vetää. Kiekko meinasi porilaiselta jäädä matkalle. Katso maali tästä linkistä.

Haulan toinen osuma tuli sitten heti toisen erän alussa. Nyt suomalaispelaajan tehot ovat 76 ottelussa 17+26. Vegas-kaudellaan 2017-18 hän teki 76 ottelussa 29+26.

”Täytyi vähän purra paitaa jälkeen päin, koska en tiennyt miten reagoida tuohon. Kaverit nauroivat. Brad Marchand varmaan toivoi, että olisin koskenut kiekkoa, koska hän on aiemmin tehnyt niin ja siten hän ei olisi enää yksin siinä veneessä. Onneksi niin ei käynyt ja tein maalin. Mutta kyllä siinä naurua riitti”, Haula kommentoi ESPN:lle.

Bostonin Patrice Bergeron osui ottelussa myös kahdesti ja hän syötti myös kerran. Toisen maaleista Bergeron veti tyhjiin. Charlie McAvoy teki 4-1-osuman. Bergeronin syötöstä. Maalivahti Jeremy Swayman teki 23 torjuntaa. Ottelu oli viime viikolla edesmenneen Guy Lafleurin, 70, muisto-ottelu. Boston on kahden voiton putkessa. Sillä on jäljellä vielä ottelut kotona Floridaa ja Buffaloa vastaan, sekä viimeinen runkosarjan ottelu Torontossa.

MUUTA: Mikael Granlund syötti kolmesti, mutta Predators hävisi Minnesotalle 4-5. Florida Panthersin 13 ottelun voittoputki katkesi ottelussa Tampaa vastaan, joka voitti Sunrisissä 8-4. Aleksander Barkov ei osunut ottelussa. Carolinan Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen keräsivät syöttöpisteet, kun Hurricanes voitti NY Islandersin vieraissa 5-2. Maalivahti Antti Raanta loukkaantui ottelussa. Carolinan molemmat päävahdit ovat nyt sivussa. St. Louisin Ville Husso teki vain 14 torjuntaa, mutta Blues voitti Anaheimin Ankkalammella 6-3.