Kolme suomalaisosumaa Floridassa

11.11.2023 07:13

Carolina Hurricanes sai kyytiä Floridassa perjantaina. Panthersin tähdet Matthew Tkachuk, Aleksander Barkov ja Carter Verhaeghe tekivät kaikki maalin ja syötön mieheen, kun joukkue voitti kotikaukalossaan maalein 5–2(2–1,1–1,2–0).

Anton Lundell ja Eetu Luostarinen keräsivät myös syöttöpisteet. Luostarinen syötti Uvis Balinskisin uran ensimmäisen NHL-osuman ensimmäisen erän lopulla.

Myös Carolinan suomalaisille tuli onnistumisia. Jesperi Kotkaniemi teki ottelun avausmaalin vain reilun minuutin pelin jälkeen. Osuma oli hyökkääjän kauden kuudes. Sebastian Aho kavensi 2–3:een toisen erän loppupuolella. Antti Raanta torjui ottelussa 30 kertaa.

Voitto oli kuitenkin Panthersille jo kolmas peräkkäinen.

”Heille täytyy antaa krediittiä. He pelasivat juuri niin kuin halusivat ja me emme saaneet mitään aikaan”, Canes luotsi Rod Brind’Amour totesi lehdistölle.