TILANNEHUONE

Komarovin ura jatkuu Ruotsissa

04.09.2022 23:17

Komarovin ura jatkuu Ruotsissa

Leo Komarov siirtyy Ruotsiin.©AOP

Jääkiekko

Kokenut jääkiekkokonkari Leo Komarov, 35, on tehnyt sopimuksen Ruotsin SHL:n Luleå HF:n kanssa. Komarovin sopimus on yksivuotinen. Hyökkääjä pelasi viime kaudella KHL:n Pietarissa. Sitä ennen hän pelasi NHL:ää kolme kautta NY Islandersissa ja neljä kautta Toronto Maple Leafsissa.

”Hienoa, että saimme sovittua Leon kanssa vuoden mittaisesta sopimuksesta. Hän on ollut yksi tärkeimmistä hankintakohteistamme kesäkuun lopusta lähtien. Pitkän prosessin jälkeen olemme vihdoin maalissa ja se tuntuu erittäin hyvältä”, Luleån GM Stefan Nilsson toteaa seuran haastattelussa.

”Pelatessaan hän työskentelee ahkerasti koko jään alueella ja pystyy osallistumaan peliin sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Lisäksi hänellä on hyvin fyysinen pelityyli, joka ​​ei ehkä ole mukava vastustajille, mutta jonka uskon tekevän hänestä suositun meidän jengissä.”

Komarov saapuu Lulajaan maanantaina ja harjoittelee seuran kanssa jo tiistaina. Hän saattaa olla mukana kokoonpanossa, kun ruotsalaisjoukkue kohtaa Jukurit loppuviikolla.