Korhonen upeasti kolmanneksi Ramsaussa

15.12.2023 19:15

Yhdistetty

Minja Korhonen, 16, jatkoi huippusuorituksiaan Ramsaun yhdistetyn maailmancupissa perjantaina. Korhonen teki lajihistoriaa sijoittumalla kilpailussa kolmanneksi.

Korhonen oli jo mäkiosuuden jälkeen kolmantena. Perjantaina mäkeen ei tosin päästy kovan tuulen vuoksi ja voimaan jäivät torstain varakilpailun tulokset.

Korhosen vauhti ladulla oli hyvää ja hän jaksoi painaa loppuun asti. Maailmancupin palkintopallisija on Korhosen uran ensimmäinen. Se on myös Suomen yhdistetyn naisten ensimmäinen podiumsija maailmancupissa.

Norja otti kisassa kaksoisvoiton. Kisan ykkönen oli Gyda Westvold Hansen ja toisen sijan otti Ida Marie Hagen. Hän jäi voittajalle +42,0 sekuntia. Korhonen jäi voittajalle +1.41,2.

”Aika huippufiilis. En olisi kumminkaan ihan uskonut, että olisin vielä tässä vaiheessa podium-sijoissa kiinni”, Korhonen iloitsi liiton haastattelussa.

Heta Hirvonen teki kisassa maailmancupin debyyttinsä ja hän oli lopputuloksissa kilpailun 26:s.