TILANNEHUONE

Koripalloliitolle uusi toimitusjohtaja

30.09.2022 15:08

Koripallo

Koripalloliitto on valinnut uuden toimitusjohtajan. Tehtävässä seuraa Ari Tammivaaraa Kati Packalén, joka aloittaa tehtävässä lokakuun alusta. Tammivaara puolestaan siirtyy 2025 koti-EM-kisojen pääsihteeriksi ja aloittaa tehtävässä vuoden vaihteessa.

Packalén on aiemmin toiminut logistiikkayritys PostNordilla brändipuolella ja myyntiorganisaatiossa. Koripallon parissa Packalén on toiminut pitkään. Hän on vaikuttanut koripallossa niin pelaajana, valmentajana kuin seuratyöntekijänä Tampereen Pyrinnössä. Hän on toiminut seuran koripallojaoston puheenjohtajana ja toimii parhaillaan seuran Unified-valmentajana, sekä Paralympialiiton lajivalmentajana. Valmentajana hän oli voittamassa myös B-tyttöjen Suomen mestaruutta 2016. Packalénin poika Miro Little pelaa koripalloa Suomen miesten A-maajoukkuessa. Hän teki arvokisadebyyttinsä Susijengissä Saksan EM-kisoissa.  18-vuotias Little pelaa ensi kaudella Sunrise Christian Academyssa Yhdysvalloissa.

”Koripallolla on iso potentiaali, puhutteleva arvomaailma ja jalkatyötä ansiokkaasti tekevä seurakenttä. Näistä lähtökohdista on kiva päästä hommiin”, Packalén sanoo liiton tiedotteessa.