TILANNEHUONE

Korona kiusana – McLarenilla varakuskit Ricciardon tilalle

12.03.2022 14:36

Korona kiusana – McLarenilla varakuskit Ricciardon tilalle

Daniel Ricciardo ajoi talvitestejä tällä kaudella sitten vain Espanjassa.@AOP

Formula 1

McLarenin F1-kuski Daniel Ricciardo  antoi lopulta positiivisen koronatestituloksen perjantaina. Hän on ollut sairaana koko Bahrainin talvitestijakson ajan, mutta aluksi koronatestit näyttivät negatiivista. Ricciardo on vetäytynyt maan koronasäädösten mukaisesti eristyksiin. Tallissa toivotaan, että kuljettaja vapautuu eristyksestä ennen ensi sunnuntaina ajettavaa kauden ensimmäistä GP:tä. Tämän hetken aikataulun mukaan Ricciardo pääsee karanteenista ensi torstaina. Jos niin ei käy, talli on kollannut myös varakuskivaihtoehdot valmiiksi.

”Sopimuksemme mukaan, joko Nyck de Vries tai Stoffel Vandoorne istuisivat autoon”, tiimipäällikkö Andreas Seidl tiedotti paikalla olleille medioille.

Koska Vandoornella on aikataulussa WEC-sarjan kisa Floridassa, näyttäisi siltä, että de Vries ajaa McLarenia Bahrainin GP:ssä, jos Ricciardo ei saa negatiivista koronatestiä ajoissa.

McLarenin testaaminen on jäänyt Bahrainissa kokonaan Lando Norrisin harteille. Testit eivät ole sujuneet parhaalla mahdollisella tavalla. Tallilla on ollut isoja ongelmia jarrujen kanssa.