Korpisalo vaihdettiin maalille – voitto tuli

30.01.2024 06:23

Nashville Predatorsin Juuse Saroksen 31 torjuntaa eivät ihan riittäneet ottelussa Ottawa Senatorsia vastaan. Ottawa taituroi kotiottelussaan todellisen comebackin kolmen maalin takaa ja ratkaisi ottelun jatkoajalla maalein 4–3 (0–3,3–0,0–0,1–0).

Joonas Korpisalo vaihettiin Mads Søgaardin tilalle Ottawan maalille ensimmäisen erän ja kolmen päästetyn jälkeen. Siitä alkoi kova takaa-ajo ja Sens tahkosi toisen erän aikana ottelun 3–3-tasoihin. Kolmas erä oli maaliton.

Ottelun ratkaisumaalin teki Claude Giroux jatkoajan loppupuolella. Korpisalo torjui 14 kertaa ja pelasi reilut 43 minuuttia.

Tappio on Predatorsin neljäs viidessä viimeisessä ottelussa. Ottawa katkaisi voitollaan kahden ottelun tappioputken.

Predators pelasi ilman suomalaishyökkääjäänsä Juuso Pärssistä, joka lähetettiin AHL:n Milwaukee Admiralsiin hakemaan kadonnutta virettään. Kolmessa AHL-ottelussa Pärssinen on syöttänyt kaksi osumaa.