Korpisalolla riitti kiirettä Vegasissa

18.12.2023 06:34

Ottawa Senatorsin maalivahti Joonas Korpisalo oli helteessä Vegas Golden Knightsin kanssa. Knights voitti ottelun kotonaan maalein 6–3. Korpisalo pysäytti maalillaan 25 kiekkoa, mutta vastustaja onnistui laajalla rintamalla ja kahdesti ylivoimalla. Lisäksi Chandler Stephenson iski toisessa erässä alivoimalla. Vegasin Adin Hill pystyi torjumaan reilut kuusi minuuttia, sitten hänet vaihdettiin Logan Thompsoniin, joka teki ottelussa 20 torjuntaa. Ottawa on jo neljän ottelun tappioputkessa ja Atlantic divisioonan viimeisenä.

Anaheim Ducksin Adam Henrique teki hattutempun New Jerseyssä ja auttoi joukkueensa voittoon Devilsistä maalein 5–1 (0–0,2–1,3–0). Henrique teki kaksi maalia toisessa erässä ja yhden tyhjiin ottelun lopulla. Hattutemppu oli pelaajan NHL-uran ensimmäinen. Myös Alex Killorn ja Troy Terry osuivat Ducksille. Devilsin ainoan iski Michael McLeod toisen erän lopussa.

Connor Bedard syötti kaksi maalia ja Nick Foligno teki kaksi maalia, mutta Chicago Blackhawks taipui Vancouver Canucksille kotonaan maalein 4–3. Tappio oli Chicagolle jo neljäs peräkkäinen ja joukkue on nyt toista kertaa tällä kaudella neljän tappioputkessa.

Nyt kiekko pomppi Korpisalon edessä näin….