Koskinen takasi voiton – upeat torjunnat rankkareilla

31.03.2022 08:30

Mikko Koskinen oli huippuvireessä LA Kingsiä vastaan.@AOP

Oilers-maalivahti Mikko Koskinen oli voiton takuumies, kun Edmonton voitti upeassa trillerissä LA Kingsin kotihallissaan rankkareilla 4-3. Koskinen torjui ottelussa 38 kiekkoa. Hän teki ottelussa aivan ilmiömäisiä torjuntoja tärkeissä paikoissa. Rankkareille mentäessä Koskinen ei hyytynyt, vaan torjui satavarmasti sekä Viktor Arvidssonin että Anze Kopitarin vedon.

Oilersin Jesse Puljujärvi pelasi Oilersille yli 18 minuuttia, mutta lopulta ilman tehoja. Oilersin kantava voima, Connor McDavid, onnistui maalinteossa varsinaisella peliajalla ja voittolaukauksilla. Toisen erän maali tosin merkittiin ensiksi Puljujärvelle, mutta tekijä korjattiin myöhemmin. Hyökkääjä sai kuitenkin ottelussa kasaan huikeat 100 tehopistettä tällä kaudella. Tämä on hänelle, jo uran viides yli sadan pinnan kausi. Pelaaja muistutti lehdistölle, että sillä ei ole väliä kuinka monta pistettä hänellä itsellään on, vaan tässä pelataan joukkueen pisteistä ja paikasta kevään jatkopeleissä.

Myös Leon Draisaitl teki yhden maalin varsinaisella peliajalla ja onnistui lisäksi voittolaukauksessaan. Voitto oli Edmontonin kahdeksas peräkkäinen kotihallissa. Muuten joukkue on kahden voiton putkessa.

MUUTA: Buffalon Henri Jokiharju nappasi syöttöpisteen ottelussa Winnipegiä vastaan ja samassa ottelussa Jetsin Ville Heinolalle merkittiin myös syöttöpiste. Jets voitti ottelun 3-2 rankkareilla. St. Louis Bluesin veskari Ville Husso teki 22 torjuntaa ottelussa Vancouveria vastaan. Blues voitti ottelun 4-3.