TILANNEHUONE

Mikko Koskista mitataan taas – vastassa Florida

20.01.2022 21:31

Mikko Koskista mitataan taas – vastassa Florida

Mikko Koskinen on pelannut viimeksi tammikuun alussa.@AOP

NHL

Edmonton Oilersin maalivahti Mikko Koskinen on jälleen kovan paikan edessä. Mike Smith on taas loukkaantuneena ja varatorjujaksi nostettu Stuart Skinnerkin koronaprotokollassa. Päävalmentaja Dave Tippettin totaalisesti dissaama suomalainen joutuu siis lähes varmasti tolppien väliin, kun kovaa tykittävä Florida Panthers saapuu torstaina vierailulle. Toinen torjujavaihtoehto on 23-vuotias Ilja Konovalov, jolla ei vielä ole yhtään NHL-matsia vyöllään, tosin KHL:stä kokemusta piisaa.

Kanadassakin Oilersin maalivahtitilanne on huomattu. Koskiselta odotetaan nyt sitä huippupeliä. Toimittajat ovat jo olleet veskarin kimpussa.

”Jokainen ottelu on minulle mahdollisuus. Ei sillä väliä, minkälaisessa tilanteessa olet, silti on kilpailtava ja pelattava parhaalla tavallaan. Niin suunnittelen myös tekeväni. Teen parhaani ja annan kaikkeni joukkuetoverieni puolesta”, Koskinen vakuuttaa Edmonton Journalille.

Eniten Koskiselta taidetaan Edmontonissa nyt odottaa sitä, että hän antaa ontuvalle joukkueelle mahdollisuuden onnistua.

”Yksi kaveri ei silti tätä hommaa pelasta. Tämä on meidän joukkueemme. Kaikkien kaverien pukuhuoneessamme. Meidän pitää tulla yhteen ja pelata toisillemme. Tiedän, että pystymme siihen. Se vain täytyy tehdä.”

Koskinen on antanut aiemmin saamansa kritiikin jo mennä. Koska mielessä on nyt muuta.

”Minulla on myös huono muisti. En edes muista mitä eilen tapahtui. Se on luultavasti hyvä asia.”

Edmonton Oilers – Florida Panthers torstaina 20.1.