Kotkaniemi aloitti Canesin takaa-ajon

27.11.2023 06:49

Jesperi Kotkaniemi johti Carolina Hurricanesin comebackiä kolmannessa erässä ja Canes voitti lopulta Columbus Blue Jacketsin kotonaan maalein 3–2(0–0,0–0,3–2).

Ottelun kaksi ensimmäistä erää olivat maalittomia, mutta kolmannen erän ensimmäisillä sekunneilla Kirill Marchenko iski Columbuksen 1–0-johtoon. Muutaman minuutin päästä Johnny Gaudreau lisäsi joukkueen johtoa 2–0-maalillaan.

Kotkaniemi onnistui 1–2-kavennuksessaan viimeisen erän puolivälissä. Pelaajan kauden seitsemättä osumaa syöttivät Teuvo Teräväinen ja Martin Necas. Pian Brady Skjei tasoitti ottelun 2–2:een ja voitto-osuman iski kaksi minuuttia ennen ottelun loppua Andrei Svetshnikov Sebastian Ahon ja Jarvisin syötöstä. Osuma oli venäläishyökkääjän kauden ensimmäinen. Hän on syöttänyt aiemmin seitsemän maalia.

Columbuksen orastava voittoputki hyytyi kahteen otteluun.