Kotkaniemi ja Teräväinen iskivät ulko-ottelussa

19.02.2023 07:30

Jesperi Kotkaniemi avasi stadion-ottelun maalihanat.©AOP

Carolina Hurricanes kohtasi Stadium Series -ulkoilmaottelussa Washington Capitalsin. Lämmintunnelmaisessa ottelussa ja yli 56 000 katsojan edessä Raleighin Carter-Finely Stadiumilla Carolina voitti ottelun 4-1 (1-0,3-0,0-1).

Jesperi Kotkaniemi aloitti maalinteon ottelussa vain parin minuutin pelin jälkeen ja vei kotijoukkueen 1-0-johtoon. Kotkaniemen kauden kymmenennessä osumassa auttoivat Teuvo Terävainen ja Martin Necas. Carolina teki kaikki kolme muuta osumaansa kahden ensimmäisen erän aikana. Teräväinen viimeisteli joukkueensa maalilukemat toisen erän puolivälissä. Suomalaisen 4-0-osumasta sai syöttöpisteen myös maalivahti Frederik Andersen. Washingtonin ainoan teki kolmannessa erässä Tom Wilson. Alex Ovetshkin oli poissa kokoonpanosta isänsä kuoleman vuoksi.