TILANNEHUONE

Kotkaniemi ja Teräväinen maalivauhdissa

21.12.2022 06:28

Kotkaniemi ja Teräväinen maalivauhdissa

Canes juhlii Kotkaniemen osumaa.©AOP

NHL

Jesperi Kotkaniemi nimettiin ottelun tähdistöön, kun Carolina Hurricanes voitti New Jersey Devilsin kotonaan maalein 4-1.

Kotkaniemi avasi ottelun maalisaldon nopeasti. Hän osui vain 20 sekunnin pelin jälkeen ja kovan maalineduspelin jälkeen. 1-0-osuma tuli Seth Jarvisin ja Calvin de Haanin syötöstä ja se on Kotkaniemen kauden neljäs osuma. Toisen erän alkupuolella myös Teuvo Teräväinen käytti tilaisuutensa. Laituri iski rohkeasti alivoimalla ottelun jo 3-0:aan. Maali oli Teräväisen kauden toinen. Myös Jordan Staal ja Stefan Noesen onnistuivat Carolinalle. Devilsin ainoan teki Jack Hughes. Tulokasvahti Pjotr Kochetkov pelasi taas loistotasolla. Hän pysäytti 37 laukausta.

Carolina ja Devils käyvät tiukkaa taistoa Metropolitan divisioonan kärjessä. Nyt Canes on johdossa kahdella pisteellä, mutta sillä on yksi peli vähemmän pelattuna. Canes on ollut pisteillä 12 viimeisessä ottelussaan.

”Hauska saada hyvä alku peliin ihan siitä startista”, Kotkaniemi totesi.

Kotkaniemen veto tästä ja Teräväisen käsittämätön veto tästä.

Patrik Laine syötti yhdessä Johnny Gaudreaun kanssa Kent Johnssonin tekemän 2-1-johtomaalin, kun Columbus kohtasi Philadelphia Flyersin. Syöttöpiste oli Laineen kauden seitsemäs. Lopulta Flyers kuitenkin voitti koitiottelunsa maalein 5-3.