Kotkaniemi tehokkaana, Washington vei pelin

29.11.2021 06:52

Jesperi Kotkaniemi teki Carolinan kavennusosuman sunnuntaina.@AOP

Carolina ja Washington kohtasivat Metropolitan-divisioonan kärkiottelussa sunnuntaina. Washington vei otteluparin kauden ensimmäisen kohtaamisen nimiinsä osumin 4-2 (0-0,2-0,0-2). Ottelun ensimmäisestä maalista vastasi Capitalsin tähti Alex Ovetchkin toisessa erässä. Osuma on venäläisen kauden 19:s. Carolinan Jesperi Kotkaniemi oli ainoa suomalaisonnistuja. Hän teki joukkueensa 2-1 -kavennusmaalin kolmannessa erässä. Carolinan kolmannen erän takaa-ajo tyssäsi tuplajäähyyn. Seth Jarvis ja Sebastian Aho istuivat rangaistuksiaan, kun Washington iski kolmannen maalinsa. Jo kaksi maalia aiemmin syöttänyt Capitalsin John Carlson veti  lopuksi kiekon vielä tyhjään maaliin ja varmisti voittoluvuiksi 4-2. Samalla Washington kuittasi divisoonan piikkipaikan.

Carolinan valmentaja Rod Brind’Amour lähes raivosi penkin takana, kun pilli vihelsi Aholle jäähyn kolmannessa erässä. Hänen mielestään tuomio meni väärin. Jäähy todellakin pilasi lopullisesti Carolinan hienon takaa-ajon.

”Jäähy tuli. Peli oli hieno ja sitten se päättyi tuollalailla. Peli otettiin pois meidän käsistämme, mutta tilanne on mikä on”, Brind’Amour voivotteli Observerille.

Nappaa jopa 100 euron ilmaisveto ja kokeile, pysytkö mukana Expektin NHL-otteluiden vauhdissa!