TILANNEHUONE

Kraken suli kolmannessa erässä – Winnipegille voitto

02.05.2022 06:55

Kraken suli kolmannessa erässä – Winnipegille voitto

Joonas Donskoin Kraken päätti kautensa Winnipegissä sunnuntaina.@AOP

NHL

NHL-kauden runkosarjan viimeisessä ottelussa sunnuntaina Winnipeg Jets voitti Seattle Krakenin maalein 4-3. Ottelu oli siirretty viime kuulta, kun Winnipegissä riehunut lumimyrsky esti sen pelaamisen.

Seattle johti toisen erän jälkeen jo 3-1, mutta Winnipeg onnistui kolmasti kolmannessa erässä. Kraken on useasti sulanut otteluiden lopulla. Alex Wennberg oli Krakenin tehokkain maalillaan ja syötöllään. Muut onnistujat olivat Daniel Sprong ja Riley Sheahan. Joonas Donskoi oli syöttämässä Sheahanin osumaa.

Donskoi pelasi pisteiden mukaan uransa toiseksi heikoimman NHL-kauden. Hän viimeisteli vain kaksi maalia ja 20 syöttöä. Hän jäi kymmenen pisteen päähän edelliskauden saldosta Colorado Avalanchessa.

Tulokasjoukkue Krakenin kausi ei ollut hohdokas. Se jäi liigan kolmen viimeisen joukkueen joukkoon. Se keräsi puolet niistä pisteistä (60), jotka liigaa johtava Florida sai tililleen (122).

”Pelissämme on viimeisen parin kuukauden aikana ollut paljon sellaisia palasia, joista olemme pitäneet. Aiomme pitää niistä kiinni. Nyt tutkimme ja arvioimme tekemisemme ja se prosessi alkaa heti”, päävalmentaja Dave Hakstol sanoi ESPN:llä.

Arviointiprosessiin kuuluu valmentajan mukaan myös lähtevien pelaajien haastatteluita maanantaina ja tiistaina, sekä jatkossa uusien pelaajien kartoittamista.