Kraken voitti Columbuksen – Laine hoito-ohjelmaan

29.01.2024 06:53

Seattle Krakenin Jordan Eberle teki hattutempun ensimmäisessä erässä Krakenin kohdatessa Columbus Blue Jacketsin kotijäällään. Eberle teki kaikki maalinsa erän jälkipuoliskolla ja kaksi niistä tuli ylivoimalla.

Toinen erän oli maaliton, mutta kolmannessa erässä Columbuksen Yegor Chinakhov kavensi puolestaan kahdesti. Columbus haki lopussa tasoitusta kiivaasti ilman maalivahtia, mutta Krakenin Brandon Tanev lopetti tasoitusunelmat iskemällä kiekon kuitenkin tyhjään maaliin 13 sekuntia ennen peliajan päättymistä. Kraken voitti ottelun 4–2 (3–0,0–0, 1–2). Columbuksella on viidestä viimeisestään tilillään vain yksi voitto. Krakenillä niitä on kaksi viidestä.

Columbuksen huipputulokas Adam Fantilli jätti pelin kesken toisessa erässä taklauksen jälkeen. Seura ilmoitti, että kyseessä on alavartalovamma.

Columbuksen suomalaistaituri Patrik Laine ilmoitti sunnuntaina osallistuvansa NHLPA:n hoito-ohjelmaan. Laine sanoo laittaneensa nyt mielenterveytensä ja hyvinvointinsa etusijalle. Laine on ollut sivussa peleistä myös solisluun murtuman vuoksi. Koko kaudella otteluita on hyökkääjälle kertynyt vain 18 ja tehoja 6+3.

Sunnuntain toisessa NHL-ottelussa St. Louis Blues voitti Los Angeles Kingsin kotonaan jatkoajalla maalein 4–3. Ottelun ratkaisi St. Louisin Brayden Schennin jatkoaikaosuma reilun minuutin jatkopelin jälkeen. Kasperi Kapanen hoitelee yhä alavartalovammaansa, eikä hän ollut Bluesin kokoonpanossa. Häntä odotetaan takaisin All Star -viikonlopun jälkeen.