TILANNEHUONE

Krakenin hallin lehtereillä on jo hiljaista

20.11.2021 16:11

Krakenin hallin lehtereillä on jo hiljaista

Seattle Krakenin Joonas Donskoi keräsi perjantaina tililleen syöttöpisteen. @AOP

Jääkiekko

Colorado Avalanche vyöryi Seattle Krakenin yli viime yön NHL-kierroksella. Avalanche voitti ottelun 7-3. Tappio oli Krakenille jo kuudes peräkkäinen.

Kaksi edellistä kautta Avalanchen paidassa pelannut Joonas Donskoi, 29, siirtyi tälle kaudelle Krakeniin. Colorado jäi taakse tehoin 17+14=31. Tällä kaudella Donskoi on saanut kasaan seitsemän syöttöpinnaa. Paikallislehdistöä kiinnostaa miksi verkko ei laula. Kokeneelta pelaajalta haetaan johtajuutta.

”Pariin viime otteluun en ole pelannut hyvää kiekkoa”, Donskoi myöntää Seattle Timesille.

”Olen miettinyt asiaa itseasiassa paljon. Sitä miksi asiat ovat näin? Ja mitä voin tehdä henkisesti paremmin, niin että en ajattele asioita, vaan voin pelata vain peliä? Uskon tehneeni hyvää työtä siinä. Yritän tehdä paljon töitä kentällä joka päivä. Se on se, mitä voi tehdä ja sitten vain luottaa, että alkaa sujua.”

Tappio Avalanchea vastaan ei ollut suuri yllätys, onhan joukkue jopa mestariehdokas. Kraken taas on sarjatulokas, joka etsii identiteettiään. Silti pieni frustraatio kaikuu yhä selvemmin Krakenin pelaajakommenteissa. Myös hallin lehtereillä toivotaan jo menestystä. Perjantain ottelussa siellä oli varsin hiljaista. Fanien unelmana oli tietysti debyytti edellisen tulokkaan, Las Vegasin, tyyliin. Keinot edes pienelle voittoputkelle on joukkueessa joka tapauksessa aika keksiä.

Onnea vaan, sillä ensi viikolla vastassa on todella kovia haasteita – sunnuntaina Washington ja keskiviikkona kivikova Carolina.