Kuokkanen, Granlund ja Rantanen yön suomalaisässät

12.11.2021 09:42

Kuokkanen, Granlund ja Rantanen yön suomalaisässätJääkiekko

Suomalaispelaajat olivat näkyvässä roolissa yön NHL-kierroksella.

Janne Kuokkanen iski kauden kolmannen maalinsa, kun hän siirsi ensimmäisessä erässä alivoimalla New Jersey Devilsin 1-0-johtoon New York Islandersia vastaan. Devils voitti ottelun 4-0.

Mikael Granlund kirjasi neljä syöttöpistettä Nashville Predatorsin hakiessa 4-3-jatkoaikavoiton St. Lousista.

Mikko Rantanen saalisti tehot 1+2 Coloradon Avalanchen 7-1-murskavoitossa Vancouver Canucksista.

Florida Panthers hävisi voittolaukauskisan jälkeen vieraissa Pittsburgh Penguinsille 2-3. Aleksander Barkov teki ottelussa maalin ja Anton Lundell saalisti syöttöpisteen.

Ilveksen kasvatti, puolustaja Lassi Thomson, pelasi uransa ensimmäisen NHL-ottelun Ottawa Senatorsin riveissä, kun Senators hävisi kotiareenallaan Los Angeles Kingsille 0–2. Thomson oli ottelussa jäällä 22 minuuttia.

Yön muissa otteluissa Montreal voitti kotonaan Calgaryn 4–2, Washington vieraissa Detroitin 2-0, Winnipeg kotonaan San Josen 4–0, Vegas kotonaan Minnesotan 3–2, Anaheim vieraissa Seattlen 7–4 ja Edmonton Bostonin vieraissa 5–3.

Tässä Expektin kattaus ensi yön NHL-kierrokselle!