Kupari onnistui heti alussa, Oilersille karu tappio

06.12.2021 07:23

Rasmus Kupari teki kauden kolmannen osumansa sunnuntaina.@AOP

Sunnuntain NHL-kierroksella nähtiin yksi ainoa suomalaismaali. Los Angeles Kings haki arvokkaat vieraspisteet Edmontonista voittamalla ottelun peräti 5-1 (1-0,1-1,3-0). Kingsin Rasmus Kupari teki ottelun avausmaalin ottelun ensimmäisen erän alussa. Maali on Kuparille kauden kolmas. Kings onnistui kolmannessa erässä taiteilemaan kolme ylivoimamaalia Oilersin Connor McDavidin ulosajon jälkeen. McDavid sai rangaistuksensa laitatakaluksesta. Mikko Koskinen torjui Oilersin maalilla 34 kiekkoa.

Ottelukierroksella NY Islanders kärsi jo 11:nen peräkkäisen tappion, kun Chicago Blackhawks voitti voittolaukauksilla 3-2.

Winnipeg Jets voitti liigan kärkikastin Toronto Maple Leafsin kotonaan 6-3. Jets taiteili toisessa erässä peräti neljä osumaa.

Tampa Bay haki pistepotin Philadelphiasta. Tampa voitti tylysti lukemin 7-1. Häviö venyttää Flyersin tappioputkea kahdeksaan otteluun.

Kuuden ottelun kierros NHL:ssä – tässä Expektin kertoimet!