TILANNEHUONE

KuPS hankki puolustajan ja hyökkääjän

26.01.2023 16:45

KuPS hankki puolustajan ja hyökkääjän

Robert Castellanos on edustanut MLS:n Nashvilleä.©AOP

Veikkausliiga

Jalkapallon Veikkausliigan KuPS on tehnyt sopimuksen amerikkalaisen Robert Castellanosin, 24, kanssa. Puolustajan sopimus on 1+1-vuotinen. Castellanos on jo ollut testipelaajana seurassa.

”Castellanosin vahvuuksia ovat kommunikointi ja suoritusvarmuus. Hän pystyy suoriutumaan korkealla tasolla pelin vaatimuksista ja on valmis antamaan kaikkensa joukkuekavereiden eteen. Hän on erittäin sopiva palanen meidän joukkueeseemme”, KuPSin päävalmentaja Pasi Tuutti sanoo KuPSin tiedotteessa.

Castellanos on pelannut USL Championshipin Rio Grande Valley FC:ssä. Hän oli Major League Soccerin Nashvillen sopimuspelaaja, mutta pääosan kaudesta 2022 hän oli lainalla Championshipin Tampa Bay Rowdiessa.

KuPS on tehnyt sopimuksen myös hyökkääjä Jasse Tuomisen, 27, kanssa. Pelaajan sopimus on yksivuotinen. Tuominen on urallaan pelannut FC Lahdessa, valkovenäläisessä BATE Borisovissa, BK Häckenissä ja lainalla Tromsö IL:ssä. Hän on myös edustanut Suomea Huuhkajissa 15 kertaa.

Tuominen liittyy KuPSin joukkueeseen ensi maanantaina.

”Hienoilla fiiliksillä palaan takaisin Suomeen. Monta vuotta takana ulkomailla ja olen ehtinyt saamaan monenlaisia kokemuksia maailmalta. Kuopio pystyi tarjoamaan minulle kokonaisvaltaisen paketin, jossa on mukana olosuhteet ja roolitus. Kuopion Palloseuran pelitapa sopii hyvin minun näkemykseeni pelistä” Tuominen toteaa seuran haastattelussa.