Kuuma peli Manhattanilla – Kakko osui

04.04.2024 06:39

NY Rangersin Kaapo Kakko teki tärkeän 3–3-tasoitusosuman kolmannen erän alussa ja Chris Kreider tälläsi ylivoimalla voittomaalin erän loppupuolella ottelussa paikallisvihollista New Jersey Devilsiä vastaan. Rangers voitti ottelun Madisonilla maalein 4–3.

Ottelu alkoi joukkotappelulla, jossa oli mukana lopulta kymmenen pelaajaa. Kahdeksan heistä lensi suihkuun. Hässäkässä sytykkeenä oli taas Rangersin Matt Rempen ja New Jerseyn Kurtis MacDermid yhteenotto, jonka alkuvaiheet juontuivat jo edellisistä kohtaamisista. Nyt nujakointi otti tulta. Lisäksi tässä ottelussa lopulta myös valmentajat räyhäsivät toisilleen vaihtopenkeiltä.

Ottelussa Rangersille maaleja mättivät myös Artemi Panarin ja Alexis Lafreniere ensimmäisessä erässä. Toinen erä oli Devilsin, kun Nico Hishier, Ondrej Palat ja Brendan Smith olivat maalipaikoilla.

Kaapo Kähkönen torjui Devilsin maalilla huikeat 37 kiekkoa. Rangersin Igor Shestjorkin torjui 17 kertaa.

Rangers voitti kaikki kauden neljä runkosarjan ottelua Devilsiä vastaan. New Jerseyn tappioputki on jälleen kolmen matsin pituinen.