Lahjakas Hughes ilmiliekeissä – Haulalta hieno osuma

17.12.2023 08:03

Jack Hughes teki hattuempun ja Erika Haula yhden maalin, kun New Jersey Devils voitti Columbuksen vieraissa maalein 6–3 (2–0,2–2,2–1).

Hughes onnistui jokaisessa erässä. Hyökkääjän ensimmäinen maali tuli Johnny Guadreaun isosta virheestä avauserässä vain 47 sekunnin pelin jälkeen. Toisen erän maali tuli ylivoimalla ja kolmannen maalin hän vetäisi tyhjään maaliin. Hattutemppu on nuoren pelaajan NHL-uran toinen. Muuten Hughes on viimeistellyt kaudella 14 osumaa ja NHL-urallaan 101 maalia.

Haulan onnistuminen tuli ensimmäisen erän loppupuolella ja se vei Devilsin 2–0-johtoon. Osuma on Haulalle kauden kahdeksas.

New Jersey on voittanut kaksi viimeistä otteluaan ja nousi nyt Washingtonin ohi viidenneksi Metropolitan divisioonassa. Columbus voitti edellisen ottelunsa. Se on yhä Metropolitan divisioonan jumbona.