Laine ja Armia maalinteossa – Montreal vierasvoittoon

30.11.2023 07:16

Joel Armialla oli hymy herkässä keskiviikon koitoksen jälkeen.©AHE

Atlantic ja Metropolitan divisioonien häntäpään joukkueet Montreal Canadiens ja Columbus Blue Jackets kohtasivat Ohiossa. Montreal lähti kotiin pisteiden kanssa voitettuaan ottelun lukemin 4–2 (0–0,2–2,2–0).

Ensimmäinen erä oli maaliton, mutta toisen erän alussa Patrik Laine teki kauden neljännen maalinsa ja vei kotijoukkueen 1–0-johtoon. Erässä joukkueelle onnistui myös Jegor Chinakhov, mutta sen jälkeen isäntäjoukkueen eväät oli syöty.

Montrealin ensimmäisen iski Alex Newhook tasoittaessaan 1–1:een toisessa erässä. Erän tauolle mentiin 2–2-lukemissa Cole Caufieldin onnistumisen jälkeen. Kolmannen erän loppupuolella AHL:n ja NHL:n väliä ravaava Joel Armia teki kauden toisen NHL-osumansa upealla kaukovedeolla ja varmisti sillä ottelun voiton. Viimeisellä peliminuutilla Gustav Lindström onnistui vielä tyhjiin.

Armia valittiin ottelun ykköstähdeksi. Maali takasi, että Habsin viiden ottelun vierasturnee päättyi voittoon. Se voitti kierroksellaan kolme ottelua ja hävisi kaksi.

No onhan tämä nyt hieno maali. Olisi kivaa nähdä niitä Laineelta enemmänkin….