Laine mukavasti tehoille, Kraken voitti

04.03.2023 06:29

Patrik Laine teki ottelun avausmaalin perjantaina Krakenia vastaan.©AOP

Patrik Laine teki Columbukselle yhden maalin ja syötti yhden ottelussa Seattle Krakenia vastaan perjantaina. Se ei kuitenkaan siivittänyt Columbusta voittoon, vaan Kraken lähti hallista vieraspisteineen. Ottelu päättyi Seattlelle lukemin 4-2 (0-0,2-1,2-1).

Laine onnistui toisen erän puolivälissä ottelun 1-0-avausmaalissa ylivoimalla. Osumaa olivat syöttämässä Adam Boqvist ja Johnny Gaudreau. Kolmannen erän alussa Boqvist teki Columbuksen toisen osuman ja siinä auttoivat Laine ja Erik Gudbranson. Laineen tehotilasto näyttää nyt saldoa 18+23.

Eeli Tolvanen oli syöttämässä Krakenin 3-2-osumaa, jonka viimeisteli Alex Wennberg ylivoimalla. Jared McCannista tuli Krakenin historiassa ensimmäinen 30 maalin rajapyykin tavoittanut pelaaja. McCann teki ottelun 1-1-ylivoimamaalin toisessa erässä.

Kraken on voittanut kolme viimeistä otteluaan.

Laine sanoi videolla, että kaksi maalia ei nyt riittänyt, mutta on valmis laittamaan uutta matoa koukkuun lauantaina. Columbus kohtaa silloin Ottawan.